Számok, százalékok, grafikonok

Decemberben felkerült a KITEFORCE-ra egy kérdőív, melynek összes kérdéséért én vagyok büntethető. Olyan kérdésekre szerettem volna minél több embertől válaszokat kapni, hogy kiknek, milyen céllal, milyen tartalommal szerveződhetne egy szárazföldi kite-találkozó, már ha kell, illetve hova nőheti ki magát, ha túléli a szülést.

38-an töltötték ki a kérdőívet, ami önmagában siker. De mind a 38-an szeretnék, hogy legyen valami...valami sültgalamb talán. Nna ez sem igaz, mert már a válaszokban is többen felajánlották segítségüket. Jó érzés!
Az alábbiakban nagyvonalakban összefoglalom, mi is tetszene az anoním többségnek, illetve mi lehet a nyomvonal, ami mentén kéne haladni, ha a többség véleményét követni is szeretnénk...ezért készült a sok grafikon.

Szeretnének:
- kite fesztivált
- ottalvós, akár 3 napos rendezvényt
- egyenpolót (nem egyértelműen mindenki, de ha lenne, jópár embert érdekelne)
- szervezett programokat (demo, freestyle, bár az egyéni és körverseny gondolata nagy szórást mutat)
- "csak gurulgatni", ergo ott lenni és stressz, időhöz igazítás nélkül (verseny) élvezni a szelet
- ernyőket próbálni,tesztelni
- külföldieket látni, sőt trükksárkányosoktól sem zárkoznak sokan el (szerintem sajnos kölcsönösen kicsit lenézzük egymást...nem kéne, hisz ugyanaz a közös halmazunk: a szél!)
- forgalmazókat, oktatókat

Meglátjuk, megbeszéljük, mik lehetnek a kezdeti célok, melyek reálisan elérhetőek, teljesíthetőek, melyekből lehet már tanulni, de adott helyen, adott időben élvezni is lehet.

>>>ITT<<< pedig megtekinthető a felettébb tudományos százalékos/számos/színes kiértékelés.

Bármi további ötletet (elsőre hülyének tűnőt is...sosem lehet tudni!), meglátást szívesen várok/várunk (név, logo, poloterv, matrica, program, helyszín, stb.), illetve köszönjük a KITESPORT.HU segítségfelajánlását.

0 comments:

Megjegyzés küldése